Sjoerd van der Vegt en Nienke Beun. Foto: PR
Sjoerd van der Vegt en Nienke Beun. Foto: PR Foto:

JPR Advocaten opent bezoeklocatie in Het Emerhuys in Zutphen

ZUTPHEN – JPR Advocaten opent in januari een locatie in Het Emerhuys aan de Piet Heinstraat 1 in Zutphen. Daarmee is JPR Advocaten, na de oprichting in 1899, terug in Zutphen.

Klanten kunnen op deze bezoeklocatie (op afspraak) terecht bij Nienke Beun (vastgoedrecht en ondernemingsrecht) en Sjoerd van der Vegt (arbeidsrecht).

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan men telefonisch of per mail contact opnemen.

0570 – 755 101

info@jpr.nl


Uitreiking DoeMEE Award Zutphen/Lochem

ZUTPHEN - Woensdag 17 januari reikt MEE Oost, in samenwerking met de gemeenten Lochem en Zutphen, de DoeMEE Award uit. Dit is een prijs voor personen en organisaties die zich in de gemeente Zutphen of Lochem op bijzondere wijze inzetten voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, een chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen.

Verschillende initiatieven zijn de afgelopen tijd genomineerd. Een vakjury, bestaande uit professionals, wethouders en de winnaars van de DoeMEE Award 2016, heeft de winnaar bepaald. Deze wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking op woensdag 17 januari in het gemeentehuis van Lochem aan de Hanzeweg 8 in Lochem.