Josien Krosenbrink en Wilma te Paske (rechts). Foto: PR
Josien Krosenbrink en Wilma te Paske (rechts). Foto: PR Foto:

Tweedaagse workshop Opstellingen

MISTE - Josien Krosenbrink houdt opnieuw een tweedaagse workshop met Opstellingen in Miste, en wel op de zaterdagen 20 januari en 3 februari. De workshop wordt begeleid door Wilma te Paske. Op deze bij elkaar horende zaterdagen, krijgt iedereen de gelegenheid om een innerlijk thema of probleem op te lossen met deze methode van Opstellingen van het Verlangen.

De methode geeft helderheid over diepliggende vragen. Deelnemers krijgen toegang tot de onbewuste processen in zichzelf die het leven saboteren, met de mogelijkheid om zichzelf te bevrijden van de verstrikkingen waarin men onbewust gevangen zit. Oude ballast kan worden losgelaten en er komt nieuw perspectief in beeld.

Wilma begon met 'Familieopstellingen' en ontwikkelde zich verder door de visie van Franz Ruppert die Opstellingen van het Verlangen introduceerde. Ze legt uit: "Het verlangen, dat deel van jezelf, waar je soms ver van afgedwaald bent. Hiermee kun je weer in contact komen, zodat je jouw eigenheid gaat ervaren. In deze workshop maak je daar verbinding mee; hierdoor kom je in je kracht, je voelt je vrijer om de regie van je leven in eigen handen te nemen. De krachtige werking van opstellingen is inmiddels bekend in veel bedrijven; ook in de reguliere gezondheidszorg wordt met opstellingen gewerkt, om stagnerende problemen op te lossen."

De workshop vindt plaats op de zaterdagen 20 januari en 3 februari in Miste bij Centrum Indianenverhalen en is inclusief een biologische lunch. Aanmelden bij Josien Krosenbrink, tel 0543 565540 of info@centrumindianenverhalen.nl.


www.wilmatepaske.nl