Inntel Hotels Resort Zutphen wordt

Fletcher Hotels

Henk Hölscher gaat voor nieuw avontuur in Utrecht

ZUTPHEN - Inntel Hotels heeft besloten het Resort in Zutphen per 1 februari 2018 over te dragen aan Fletcher Hotels. De hotelketen heeft de afgelopen jaren een koers gevaren waarbij vooral werd ingezet op hotels gesitueerd op A1-locaties in de grote steden. Deze koers wordt doorgezet en na evaluatie is besloten de Zutphense vestiging van de hand te doen. Ook Henk Hölscher vertrekt uit Zutphen. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij het nieuw te openen Inntel Hotels Utrecht Centre.

Henk Hölscher licht zijn besluit toe: "Na 22 jaar neem ik met pijn in het hart afscheid van dit unieke hotel. Mede door de inzet van de medewerkers hebben we maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen en gewerkt met een veelzijdig team met ieder zijn/haar (verborgen) kwaliteiten. Het is fantastisch om te zien hoe medewerkers met wat meer bagage zich ontplooien en tot hun recht komen, onder meer door de bereidheid van het voltallige team om elkaar te helpen. We raden iedere onderneming deze aanpak aan!"

Begonnen in Zutphen
Inntel Hotels is 35 jaar geleden begonnen met het Resort in Zutphen. Mede dankzij het welslagen van dit hotel, heeft de keten zich succesvol ontwikkeld en blijft Inntel Hotels innoveren. Naast de huidige 4 en 5 sterren hotels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Eindhoven wordt het portfolio de komende jaren aangevuld met hotels in Utrecht, Scheveningen en een tweede hotel in het centrum van Amsterdam.

Inntel Hotels laat weten er alle vertrouwen in te hebben dat Fletcher Hotels welvarend te werk zal gaan, de medewerkers zal omarmen en gasten en relaties vanaf 1 februari 2018 een warm welkom zal heten zoals men dat bij Inntel Hotels Resort Zutphen gewend was.