Het startsein voor de bouw wordt gegeven door wethouder Coby Pennings. Foto: PR
Het startsein voor de bouw wordt gegeven door wethouder Coby Pennings. Foto: PR

Wethouder Pennings geeft startsein voor Het Berghege

LEESTEN - Wethouder Coby Pennings heeft op donderdag 21 december het startsein gegeven voor de bouw van de nieuwe woonwijk in Leesten Oost, namelijk Het Berghege. Het startschot is gegeven voor de realisatie van zestien woningen, allen twee onder één kap woningen.        

Het Berghege is een nieuwe wijk in Leesten Oost met ruime kavels geschikt voor ruime en comfortabele woningen. De ligging van Het Berghege is net tegen het buitengebied van Vorden en Warnsveld aan. Op loopafstand van het winkelcentrum Leesten en op fietsafstand van de prachtige historische binnenstad van Zutphen.

De bewoners van de twee onder één kap woningen hadden de kans, om samen met Hegeman bouwteam, zelf hun droomhuis te ontwerpen. Na een juiste burenmatch (in woonstijl, wensen en budget) zijn alle huizen door de bewoners zelf ontworpen.
Wethouder Pennings heeft de eerste vloer gelegd met de bewoners van de eerste twee onder één kap woning in Het Berghege. Daarmee is nu de bouw officieel van start en is de eer aan Klomps bouwbedrijf om steen voor steen de droomhuizen te realiseren.

Er zijn nog kavels beschikbaar. Meer info is te vinden op de website.


www.leestenistop.nl