Koorscholing

ZUTPHEN - De reacties na het Christmas Proms 2017 concert van de IJsselzangers waren erg lovend. Dat de Promsconcerten een vervolg krijgen staat vast. In welke vorm en wanneer dat weet de organisatie nog niet. De IJsselzangers hebben echter wel een een paar extra mannen nodig.

Wie ook graag wil zingen in het koor is welkom om eens mee te komen zingen. Belangstellenden zijn welkom om een kijkje te komen nemen bij een repetitie van het koor. Het koor start voor de liefhebbers op maandag 8 januari een koorschool. Gedurende zes maandagavonden van 19.00 tot 20.00 uur leert men tellen en bladmuziek lezen. Ook leert men iets over muziek en deelnemers leren wat zingen in een koor inhoudt. Om bij het koor te kunnen zingen hoeft men echt geen partituur te kunnen lezen. Men moet het natuurlijk wel kunnen volgen. En dat is te leren tijdens de koorschool. De leden van de IJsselzangers volgen deze cursus zelf ook, dus wie zich aansluit zingt niet alleen met nieuwelingen.
Zowel de koorschool als de repetities van het koor vinden plaats aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 9, Zutphen. De repetitie duurt van 20.00 tot 22.15 uur.
Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Harrie van Hall harrievanhall@gmail.com. Deelname aan de koorschool is vrijblijvend.