VIOS Jongens C kampioen. Foto: PR
VIOS Jongens C kampioen. Foto: PR Foto:

Twee kampioenen bij VIOS-Eefde

EEFDE - Volleybalvereniging VIOS-Eefde heeft twee jeugdteams die kampioen zijn geworden: het JC-team en het niveau-4-team.

Op zaterdag 16 december is het JC-team van volleybalvereniging VIOS-Eefde ongeslagen kampioen geworden. Eigenlijk werd zaterdag 9 december het kampioenschap al binnengehaald in een spannende wedstrijd tegen DES uit Angerlo, maar ongeslagen kampioen worden is extra bijzonder en een feestje waard. Cécile, Eline, Heleen, Lars, Mart, Nikki, Nienke en Thijs hebben samen met coach Marieke een prachtige prestatie neergezet door slechts één set te verliezen van de 32 gespeelde sets. Uiteraard is dit gevierd met taart en champagne.
Ook de meiden van niveau 4 zijn kampioen geworden. Op de spannende laatste wedstrijddag in Barchem werd de eerste wedstrijd, waarschijnlijk door de spanning, helaas verloren. Daarna hebben de meiden zich heel positief terug geknokt en sleepten zij het kampioenschap binnen. Een zeer terechte winnaar gezien de goede prestaties in de eerste helft van dit seizoen.


Welgelegen met Pro-Te-In baan op voor Serious Request

WARNSVELD - De trainers van tennisschool Pro-Te-In verzorgen op zaterdag 23 december van 09.00 tot 14.00 uur tennistrainingen, op de banen van TC Welgelegen aan de Lage Weide in Warnsveld, waarvan de opbrengst is voor de actie van Serious Request 2017.

De trainingen van 50 minuten per keer staan open voor alle volwassenen en worden verzorgd door één van de enthousiaste tennistrainers. Deelnemers bepalen zelf wat ze voor deze training willen betalen, dat bedrag kan men na afloop in een ton deponeren die op de tennisbaan staat. Op deze wijze willen TC Welgelegen en Pro-Te-In op sportieve wijze hun bijdrage leveren aan de Serious Request actie van dit jaar.
Deelnemers hoeven alleen aan sportkleding te denken; tennisballen en tennisrackets zijn beschikbaar. Wel graag even aanmelden via www.tc-welgelegen.nl.

VIOS N3-4 kampioen. Foto: PR