Concert voor Serious Request. Foto: Karen Mentink
Concert voor Serious Request. Foto: Karen Mentink Foto:

Concert Mariëtte Hehakaya en Niek Hietbrink voor Serious Request

ZUTPHEN - Mariëtte Hehakaya heeft woensdag haar huis in het centrum van Zutphen opengesteld voor een concert ten bate van 3FM Serious Request. Doel van deze inzamelingsactie is dit jaar om ouders en kinderen te herenigen.

Op 6 december heeft Mariëtte met haar band, The Colour of Sound band, het openingsoptreden gegeven voor het grote Ondernemersfeest in Apeldoorn ten bate van het goede doel van 3FM Serious Request. Het glazenhuis staat dit jaar in Apeldoorn. De burgemeester van Apeldoorn, de heer Berends, heeft de burgemeester Annemieke Vermeulen van Zutphen uitgedaagd om ook mee te doen met het inzamelen van geld voor de actie van 3FM Serious Request.

Daar Mariëtte en Niek beiden in Zutphen wonen voelen zij zich geroepen en hebben spontaan besloten om de actie van de burgemeesters te steunen en hun muzikale kunsten zoals eerder in Apeldoorn en nu ook in Zutphen te laten zien en horen.
Op woensdagmiddag 20 december speelden Mariëtte (piano) en Niek (contrabas) composities die zij ook op 6 december gespeeld hebben. Burgemeester Vermeulen kwam een kijkje nemen.