Moonyard speelt 'Derde Kerstdag' in café De Deur. Foto: PR
Moonyard speelt 'Derde Kerstdag' in café De Deur. Foto: PR

MoonYard in café De Deur

ZUTPHEN - Eerste Kerstdag jouw ouders, Tweede Kerstdag mijn ouders en Derde Kerstdag MoonYard. Traditiegetrouw speelt MoonYard een liveoptreden op 27 december. Dit jaar sluit de band een mooi muziekjaar af in hun Zutphense stamcafé De Deur. Speciaal voor deze avond brengt MoonYard vanaf 20.30 uur hun repertoire in een akoestisch jasje. De toegang is gratis.

MoonYard speelt al jaren op de dag na Tweede Kerstdag. Speciaal om die reden heeft de band een Derde Kerstdag in het leven geroepen, die bij veel muziekliefhebbers steevast in de concertagenda staat.
Met haar fijne intieme sfeer is Café De Deur een ideale plek voor een persoonlijk unplugged optreden van MoonYard. Deze keer spelen bandleden Henk Buiting, Hans Hoogstoevenbelt, Gerton Eijkelkamp, Ronald Buiting en Stef Woestenenk akoestische versies van hun eigen nummers en covers van o.a. The Band, CSN&Y, Tom Petty, Stephen Stills, Bob Dylan en vele andere Amerikaanse artiesten. Relaxed naar de band luisteren, gezellig praten met elkaar en proosten op een gezond en muzikaal nieuwjaar, wat kan een mens nog meer wensen?