Kerstvieringen in
Martinuskerk Warnsveld

WARNSVELD - De protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten viert het feest van het Licht van Christus, het Licht van liefde en hoop, op 24 december.

In plaats van de jaarlijkse kinderkerstmusical is er dit jaar op zondag 24 december de Kerstkuier. De leiding van de kindernevendienst organiseert dit evenement voor jong en oud met zang, spel, muziek en bijzondere voorbijgangers, in de straten rond de kerk. Tussen 16.45 en 18.45 uur kan iedereen meedoen. Aanmelden kan in de Martinuskerk en men wordt door een herder rondgeleid.
Het thema van de beide feestelijke kerstnachtdiensten op 24 december is: 'Klein of groot?' De Martinuscantorij onder leiding van Wim Riefel verleent medewerking aan de dienst vanaf 21.00 uur. Tijdens de dienst die om 23.00 uur begint, zingt het Warnsvelds Mannenkoor, onder leiding van dirigent Emile Engel. De voorganger in deze beide vieringen is ds. Liesbeth Burger.
Op maandag 25 december, kerstmorgen, is er om 10.00 uur een kerstviering, de geboorte van Jezus. Thema is: 'God in ons midden'. De jonge harpist Tijn Semmekrot verleent zijn medewerking en ds. Anneke de Hoop is de voorganger.


www.pknwarnsveld.nl


Wandelen vanuit Wichmond

WICHMOND/WARNSVELD - WandelKring Warnsveld houdt op zaterdag 20 januari haar tweejaarlijkse wintertocht vanuit Wichmond. De wandelaars kunnen kiezen uit de afstanden 5, 10 ,15 en 20 kilometer. Voor alle afstanden kan men starten tussen 10.00 en 12.00 uur bij eetcafé en cafetaria D'n Olde Kei aan de Dorpsstraat 25 in Wichmond. De wandelaars moeten om 16.00 uur binnen zijn. Honden mogen mee mits aangelijnd. Meer info: Sjoerd Minnema, tel. 06-10257778.


www.wkwarnsveld.nl