Wintercircus Arlette Hanson één dag in Theater Hanzehof

ZUTPHEN - Wintercircus Arlette Hanson komt deze kerstvakantie weer naar Zutphen. Woensdag 3 januari is om 13.00 en 16.00 uur de nieuwe voorstelling Fraaie Fratsen!' voor jong en oud te beleven in theater Hanzehof.

Circusdirecteur Arlette Hanson heeft van haar Wintercircus een echt eigentijds circustheater weten te maken. Er ligt geen piste vol zaagsel op het toneel, er staat een compleet pretpark!

De medewerkers van dit pretpark Fratsenland nemen je mee in hun belevenissen. Messen vliegen door de lucht. Hoeden vliegen door de lucht én veranderen in een kikker. Het publiek kruipt steeds een stukje verder naar het puntje van de pluche theaterstoel. Er worden handstanden gemaakt op botsauto's. Geitjes zijn in voor geintjes. Een man en vrouw verbluffen in een acht meter hoge mast. Zes teckels stelen de harten van het publiek.

Je durft bijna niet te kijken als twee acrobaten hoog boven het toneel hangen en elkaar nog nét weten te vangen na het draaien van salto's en schroeven. De internationale cast neemt je mee in een adrenaline pompende achtbaan van emoties.

'Fraaie Fratsen!' schittert alleen op woensdag 3 januari in theater Hanzehof. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hanzehof.nl en telefonisch via 0575 512013. Meer informatie over Wintercircus Arlette Hanson staat op de website.


www.wintercircus.nl


Jongeren grijpen macht in monument het Leeuwenhuisje

ZUTPHEN - Jongeren van het WALHALLAb in Zutphen balen omdat er heel weinig te doen is voor ze in hun stad. "Als je onder de 18 bent mag je bijna nergens meer naar binnen om te chillen", aldus Femke (17), Sophia (15) en Lindsay (13). En in plaats van te wachten totdat de volwassenen er iets van maken, hebben deze meiden besloten actie te ondernemen om Zutphen interessanter te maken voor jongeren: twee weken lang nemen zij en iedere jongere die dat wil, het Leeuwenhuisje in Zutphen over. Ze noemen het dan het 'Welpenhuisje'.

Van 3 tot en met 14 januari kunnen alle jongeren onder de 18 uit de stad hun creatieve, technische talenten tonen. Iedereen mag zijn werk daarvoor inleveren bij het WALHALLAb. Er zijn activiteiten zoals live muzieksessieavonden, chill-avonden alleen voor meiden, workshops 'kunst en techniek' en een filmavond.

Natuurlijk is er chocomel en lekkers. Het mooiste is dat het Welpenhuisje alleen maar toegankelijk is voor kinderen en jongeren die nog geen achttien zijn.


06-13964067
info@walhallab.nl