Dr. Freijzer, orthopedisch chirurg in Zutphen. Foto: PR
Dr. Freijzer, orthopedisch chirurg in Zutphen. Foto: PR Foto:

Orthopedisch chirurg geeft lezing bij Bakker

VORDEN - Op maandag 15 januari 2018 zal dr. P.L. Freijzer, orthopedisch chirurg te Zutphen, samen met collegae een lezing houden over de mogelijkheden en uitdagingen van het vak orthopedische chirurgie anno 2018 bij Hotel Bakker in Vorden.

Als medisch specialist behandelt de orthopedisch chirurg alle aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het meest bekende daarbij zijn de totale knie- en heup prothesen. Het palet anno 2018 is echter veel breder en de orthopedische zorg wordt met de jaren steeds complexer en patient-specifiek. Aan de hand van talrijke rontgenfoto's en MRI-beelden krijgt men deze avond een goed beeld van de operatieve en niet-operatieve behandelingen die de orthopedisch chirurg u aan kan bieden.

De ontvangst met koffie en thee zal om 19.00 uur zijn in de grote zaal. Na de lezing van 19.30 tot 21.00 uur, krijgt de aanwezigen alle gelegenheid om vragen te stellen. De avond wordt om uiterlijk 22.00 uur afgesloten.

Gezien de verwachte grote opkomst wordt geïnteresseerden vriendelijk verzocht zich vooraf aan te melden via info@bakker.nl