Kerstconcert Reborn

VORDEN/KRANENBURG - Het gemengd koor Reborn verzorgt op vrijdag 15 december vanaf 20.00 uur een kerstconcert in het Heiligenbeeldenmuseum in Kranenburg. De avond is geheel in kerstsfeer en tussen de optredens door is er gelegenheid voor een kopje koffie of een drankje. Ook is de Kerstgroepententoonstelling de gehele dag te bewonderen.

Koor Reborn bestaat uit ruim 40 enthousiaste leden. Het is een gemengd koor en is ontstaan in 1996, vanuit een reünie van een voormalig kerkkoor/jongerenkoor. Het koor staat onder leiding van dirigente Marina Kirchhofer. De leden komen uit Wichmond en omliggende dorpen. Het repertoire bestaat onder andere uit pop en traditionals. Men zingt veelal Nederlands- en Engelstalige liederen, maar ook af en toe een lied in een andere vreemde taal. Enkele nummers zingt men a capella, maar meestal worden zij begeleid door de vaste pianiste, Petra Hilderink.

De tentoonstelling 'Kerst op de Kranenburg' is iedere dag open van 11.00 tot 17.00 uur. De tentoonstelling loopt tot zondag 7 januari. Vrijdag 15 december is het museum doorlopend geopend tot 22.00 uur. Op eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag is het museum gesloten. Het Heiligenbeeldenmuseum Kranenburg is te vinden aan de Ruurloseweg 101, in Kranenburg/Vorden.


0575-556488

heiligenbeeldenmuseum.nl


Optreden Beatles Revival bij De Herberg gaat niet door

VORDEN - Door omstandigheden kan het optreden van The Beatles Revival zondag 17 december bij de Herberg te Vorden niet doorgaan. Het optreden wordt mogelijk verplaatst naar begin volgend jaar.