Kranenburgse kerstfair

KRANENBURG - Op zondag 10 december van 11.00 tot 17.00 uur houdt het Kranenburgs Belang haar jaarlijkse kerstfair op het terrein voor het klooster en het Heiligenbeeldenmuseum aan de Ruurloseweg 101.

Tijdens de kerstfair zijn diverse kraampjes te vinden met handgemaakte sieraden, ansichtkaarten, kerststukken, tassen, sjaals, keramiek en nog veel meer. Voor de inwendige mens zijn er onder andere bonbons, soep en broodjes. Warmend aan een van de vuurkorven kan men bovendien genieten van warme chocolademelk of glühwein. Verder is er kerstmuziek, zullen midwinterhoornblazers van zich laten horen en brengt het koor 'Schouder aan Schouder' uit Ruurlo van 14.00 tot 16.00 uur kerstliederen ter gehore. Ook kun je een bezoek brengen de tentoonstelling van kerststallen in het Heiligenbeeldenmuseum.
Wie wat beweging wil, kan meedoen aan de kerstwandeling. De route is ongeveer 12 kilometer lang, met een pauze en versnapering onderweg. Starten kan tussen 13.00 uur en 14.00 uur bij de kraam van Kranenburgs Belang.


Zang- en ontmoetingsdienst

ZELHEM - Zondagmiddag 3 december om 16.00 uur is er in Zelhem een zang- en ontmoetingsdienst, georganiseerd door Stichting de Opdracht, in De Brink, Stationsplein 12 (ingang zaal via parkeerplaats achterzijde , Industrieweg). In deze bijeenkomst gaat Gijsbert Tomassen uit Ermelo voor. Het gospelkoor Inspiration uit Vorden werkt mee aan deze dienst. De samenzang wordt begeleid door Kees van Dusseldorp, piano. De toegang is vrij, wel is er een collecte. Na afloop is er koffie.


0314-622878

stichtingdeopdracht.nl