Wijn proeven bij Neleman met wijnschrijfster Janna Rijpma

ZUTPHEN - Op vrijdag 1 december wordt het van 17.00 tot 19.00 uur wel heel gezellig in de Neleman wijnwinkel in Zutphen. Wijnschrijfster Janna Rijpma vertelt over haar nieuwste boek Wijngids 'alleen' voor vrouwen (je krijgt een exemplaar van het boek mee naar huis) en laat de aanwezigen (blind) proeven. De geweldige band Jazztrack zal zorgen voor de muzikale omlijsting én er zijn heerlijke hapjes van Cucinacasa.

Toegang 15 euro, reserveren verplicht. Wees er snel bij want vol = vol. Reserveren in de winkel, Groenmarkt 10 in Zutphen, of via de mail.


natasja@neleman.es


Herwers nieuwe Mitsubishi-dealer Arnhem

ARNHEM/ZUTPHEN - Mitsubishi Motors stelt per 15 december de Herwers Groep aan als dealer in de regio Arnhem-Zevenaar. Het is na Zutphen het tweede Mitsubishi-dealerschap van het familiebedrijf dat ook de merken Renault, Dacia, Nissan en Hyundai vertegenwoordigt. Met de aanstelling van Herwers als dealer kunnen Mitsubishi-rijders in de Liemers en de regio Arnhem voortaan bij Herwers Arnhem, Hazenkamp 15 terecht voor verkoop, service en onderhoud.

Herwers en Mitsubishi zijn al decennialang nauw met elkaar verbonden. Sinds 1999 is Herwers in Zutphen al Mitsubishi-dealer. Frank Krol, managing director bij Mitsubishi Motors: "Dankzij hun jarenlange ervaring met ons merk in Zutphen, vormt Herwers een sterke aanvulling op ons dealernetwerk." De verkopers, servicemedewerkers en monteurs van Herwers kennen het merk Mitsubishi dan ook door en door. Verkoop, service en onderhoud blijven voor de klanten in de regio Arnhem-Zevenaar gegarandeerd in vertrouwde handen.

Vanuit de vestiging in Arnhem presenteert Herwers het Mitsubishi-programma bestaande uit uiterst betrouwbare en moderne personenauto's en bedrijfswagens. Zo zullen er in de showroom verschillende modellen staan zoals de verrassend ruime Space Star, de fraaie ASX en ruime Outlander. Uiteraard zal binnenkort de compleet nieuwe Eclipse Cross te bewonderen zijn in de showroom in Arnhem.

Herwers heeft zich in de loop der tijd tot een mobiliteitspartner van formaat ontwikkeld, maar wel met een familiair karakter. Om klanten zo goed en gericht mogelijk te kunnen bedienen, heeft Herwers gekozen negen vestigingen verspreid in de regio. Daarnaast heeft de Herwers Groep haar eigen lease en schadeherstel bedrijf, zodat alles vanuit 1 vestiging kan worden geregeld.


Café Doodgewoon Hospicezorg

ZUTPHEN - Donderdag 7 december is het volgende café Doodgewoon. Tijdens deze bijeenkomst zal het thema Hospicezorg, een hele zorg minder in de laatste levensfase, centraal staan. Kathy de Vries (coördinator Hospice )en Ali Groot Nuelend (verpleegkundige Buurtzorghuis) zullen een beeld schetsen hoe een dag in het hospice eruit kan zien en wat u kan verwachten. Het programma loopt van 14.15 tot 16.00 uur, inloop 14.00 uur. Koffie, thee en wat lekkers. Locatie: Waterkracht Ruys de Beerenbrouckstraat 106 Zutphen.