Kindervoorstellingen 't Atrium

ZUTPHEN - Op zondag 26 november om 13.00 uur is bij 't Atrium Zutphen de spannende kindervoorstelling `Het bange mannetje dat zo graag wat minder bang zou willen zijn´ te zien en op zondag 3 december om 14.00 uur vertelt Ron Vermout muzikaal het verhaal van 'De oma van Masja en Dasja'. Reserveren kan via mail of telefoon.

Bang mannetje is een muzikale, interactieve vertelling door Manuela Verbeek en Barbara Merlijn, geïnspireerd op het prentenboek Bang Mannetje van Mathilde Stein en Mies van Hout. Entree 8,50 euro.

De oma van Masja en Dasja
Het is vakantie. Masja en Dasja logeren bij hun oma. Op een dag lopen de meisjes te ver het bos in. Een grote, eenzame beer die in het bos woont, neemt ze mee naar zijn huis. Masja en Dasja zijn heel erg bang. Maar gelukkig weet hun oma ze te vinden. Ze bedenkt een slim plan om de meisjes te bevrijden. Naar een Russisch verhaal, muzikaal verteld door Ron Vernout. Entree 7,50 euro.


info@atriumzutphen.nl

06-14453708


Unicefbridgedrive brengt ruim 1700 euro op

EEFDE - Zaterdag is de Unicefbridgedrive gespeeld in het het Hart in Eefde. Er deden 60 paren mee. De locatie was perfect, de sfeer optimaal en de opbrengst fantastisch. Dit komt mede door de verloting, wat waren er weer veel gesponsorde prijzen. Geweldig dat er nog zoveel ondernemers het hart op de goede plaats hebben. Er kan een bedrag van 1.727 euro overgemaakt worden naar Unicef. Daar kunnen weer heel veel kinderen van naar school, Onderwijs is immers de sleutel naar een beter toekomst voor kinderen.