Zes teams TC Welgelegen kampioen

WARNSVELD - De KNLTB najaarscompetitie is alweer ten einde. Na zes speelrondes tegen tennisclubs uit de wijde omtrek zijn maar liefst zes teams van TC Welgelegen kampioen geworden! Deze teams kwamen uit in de competities: Gemengd Dubbel 1e klasse 17+, Gemengd Dubbel 3e klasse 17+, Gemengd Dubbel 3e klasse 35+, Heren Dubbel 2e klasse 35+, Dames Dubbel 3e klasse 35+ en Open Klasse 8&9-competitie.

Kampioenen met verschillende speelsterktes, leeftijden, speelavonden en samenstelling (heren/dames/gemengd). TC Welgelegen heeft hiermee weer laten zien dat het een grote diversiteit aan leden heeft en dat iedereen op zijn/haar eigen niveau tot grootse sportieve prestaties kan komen. In de winter staan nog een tweetal sportieve wintercompetities op de planning op donderdagavond en zondagochtend.


www.tc-welgelegen.nl


Speculaaspoppenloop

ZUTPHEN - Op zaterdagochtend 25 november zijn Sinterklaas en de Zwarte Pieten actief aanwezig tijdens de gezellige recreatieve hardloopwedstrijd en wandeltocht die wordt gehouden vanaf restaurant De Zevensprong in Joppe. De Speculaaspoppenloop die jaarlijks door de Zutphense atletiekvereniging Hanzesport wordt georganiseerd kent een gezellige sfeer mede door toedoen van de 'centrale warming up' gegeven door Sinterklaas en Zwarte Pieten.

Traditioneel is de start van deze recreatieloop om 08.00 uur en dan kunnen er afstanden van 2½, 6, 12 en 18 km gelopen worden en voor de nordic-walkers en wandelaars 6 en 12 km over een parkoers door het bos- en weidegebied. Start en finish zijn op het 'Aad Steijlenplein'. Om 10.00 uur is er een tweede start voor de hardlopers tot en met 12 km en voor de nordic-walkers en wandelaars 6 km. Inschrijven kan vanaf 07.00 uur in De Zevensprong Dortherdijk 6 in Joppe.

Allen ontvangen na afloop een ambachtelijke biologische speculaaspop geleverd van Driekant uit Zutphen. Dit jaar zijn er bijna veertig vrijwilligers van de MILA-groep van Hanzesport actief om alles in goede banen te lijden, parkeren is mogelijk langs één zijde van de Dortherdijk en langs de Elzerdijk de Deventerdijk, volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars.


www.hanzesport.nl


Wandeling Eefde en Gorssel

EEFDE - Zaterdag 2 december is er een rondwandeling van dertien kilometer door de uiterwaardenkant van Eefde en Gorssel, omgeving Gorsselse heide en Eefdese Beek, georganiseerd door NIVON. Beginpunt: Halte het Spijk, Eefde. Auto parkeren bij het Spijk. Bijdrage: 1,50 euro voor leden, 2,25 euro voor niet-leden. Informatie en opgave: 0570-645643 of 0622246608.