Robbert Buys in het Leeuwenhuisje

ZUTPHEN - Van 20 november tot 26 november exposeert Robbert Buys in het Leeuwenhuisje aan de Rijkenhage 1 in Zutphen. Het werk van Robbert Buys is kleurrijk, uniek en speels. Hij experimenteert met verschillende technieken en materialen. Het resultaat is een uitkomst van inspiratie, toeval en intuïtie. Tijdens de week in het Leeuwenhuisje demonstreert hij het grappige effect van een 'glow in the dark'-schilderij. Daarnaast zal hij ter plekke nieuw werk maken.


Tienkoppige band bij De Deur

ZUTPHEN - De laatste zondag van de maand is zal de tienkoppige funk- en soulband Tuxedo Special te horen zijn bij Café De Deur, Turfstraat 1 in Zutphen. Aanvang is 16.00 uur en de entree is gratis. De band zal nummers van Tower of Power, Earth Wind& Fire, Amy Winehouse,Stevie Wonder en nog vele andere toppers van toen en nu laten horen.


Zing mee met Thijs van Leer

ZUTPHEN - Projectkoor VoQ uit Zutphen start komend voorjaar een nieuw project genaamd Circle of Music. In dit muzikale project zal VoQ allerlei bekende nummers uit de popgeschiedenis ten gehore brengen, die allemaal een klassieke basis hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan Cent mille chansons van Frida Boccara, gebaseerd op een aria uit de Matthäus Passion van Bach, of Song sung blue van Neil Diamond, dat zijn oorsprong heeft in een pianoconcert van Mozart. Tijdens de uitvoering op 26 mei in de Zutphense Buitensociëteit zal het koor begeleid worden door niemand minder dan Thijs van Leer, een muzikant die al jarenlang klassieke en populaire muziek weet te verbinden.

Voor dit project zoekt VoQ nog enthousiaste zangers en zangeressen die dit zangfestijn niet willen missen. Kijk voor meer informatie, en om je aan te melden, op de website. Maar wees snel, de inschrijving sluit op 1 december.


www.projectkoorvoq.nl