A capella groep Sixtessens. Foto: PR
A capella groep Sixtessens. Foto: PR Foto:

Koffieconcert a capella groep Sixtessens Warnshuus

WARNSVELD - A capella groep Sixtessens geeft zondag 10 december een koffieconcert in 't Warnshuus. Aanvang 11.30 uur.

Het repertoire van Sixtessens is breed. Oost-Europees, barbershop, hedendaagse pop- en folksongs maken deel uit van het repertoire. Klankkleur, harmonie en balans staan hoog in het vaandel. Het repertoire breidt zich gaandeweg uit, waarbij vooral het close harmony zingen een grote vlucht heeft genomen. Doel is om de mensen in het publiek te raken met uitgebalanceerde zang zonder begeleiding van instrumenten. Er wordt altijd meerstemmig gezongen, waarbij de vier verschillende stemsoorten te horen zijn.

Op 10 december presenteert Sixtessen al gedeeltelijk het koffieconcert in kerstsfeer. Voor de pauze het geijkte repertoire en na de pauze het kerstrepertoire. De liederen worden door Sixtessens in het Engels, Zweeds, Duits, Sloveens, Russisch, Italiaans en Frans uitgevoerd. Entree 5 euro (inclusief koffie/thee).

sixtessens@sixtessens.nl

www.sixtessens.nl


Ouwe Meuk in 't Nut

WARNSVELD - Vanwege de uitverkochte cabaretavond van Vrouwencabaretgroep 'Het Vrouwenspektakel' op 25 november, hebben de dames besloten op zondag 26 november een tweede optreden te geven. Het cabaretprogramma met de titel 'Ouwe Meuk' start om 20.00 uur en vindt plaats in 't Nut in Warnsveld. Kaarten kosten 5 euro, reserveren kan telefonisch.

0575 - 572 250

06 - 102 996 75


Wintermarkt

WARNSVELD - Zaterdag 18 november werd bij Zorg-wooncentrum den Bouw de jaarlijkse Wintermarkt gehouden. De kramen stonden opgesteld in het restaurant en op het binnenplein van den Bouw, en werden drukbezocht.

's Middags werden Sinterklaas en zijn Pieten in Warnsveld ontvangen bij de hoofdingang van den Bouw. De Sint werd welkom geheten door Alien Maalderink van den Bouw. Nadat er een mooi lied werd gezongen en vele kinderhandjes geschud waren, begonnen de Sint en zijn Pieten aan hun rit door het dorp.

De verloting was eveneens een succes. Veel bezoekers gingen met een leuke prijs naar huis. Het grote aantal prijzen kwam mede tot stand door de medewerking van een groot aantal bedrijven, te weten: Kok bloemenservice, Jumbo Bouma Leesten, Bakker van Asselt, Kabri kantoorartikelen, Hedan Telecom & ICT, Carea facilitaire dienstverlening, Rozus bloemen & planten, Strukton Worksphere, Zuivelhoeve Lochem, Shoeby Warnsveld, Ami Kappers, Readshop, Welkoop Gorssel, Marcel - Groente & Fruit, De Zuivelhoeve, Food Focus, Kapper Lammers, Kwalitaria, Keurslagerij Vlogman, Multimate Heijink, Vishandel Hoekstra, de Klavertuin en Jan Pieterse. Bij de afsluiting van deze geslaagde middag werden alle bedrijven hartelijk bedankt voor hun bijdrage en uiteraard ook de vrijwilligers voor hun inzet.

Vrouwencabaretgroep 'Het Vrouwenspektakel'. Foto: PR