Het verhaal krijgt steeds meer vorm. Ook is het team van spelers inmiddels compleet. Foto: PR
Het verhaal krijgt steeds meer vorm. Ook is het team van spelers inmiddels compleet. Foto: PR Foto:

Repetities voor theatervoorstelling in De Hoven zijn begonnen

ZUTPHEN - De repetities voor de voorstelling 'Waar ben je?' in De Hoven zijn van start gegaan. Dertien Heufsen met de leeftijd tussen de twaalf en zestig jaar zullen in juni 2018 stralen tijdens de theatervoorstelling die je meeneemt door de hele wijk. De voorstellingen vinden plaats op 1 juni om 18.00 en 20.00 uur en op 2 juni om 11.00, 14.00 en 17.00 uur.

Elke woensdagavond wordt er in het Dienstencentrum van De Hoven gerepeteerd. De repetities staan nu in het teken van training en improvisatie. Na de kerstvakantie begint het repeteren met het script.

De voorstelling gaat over Mara die met haar dochter Ruth in De Hoven woont. Na het overlijden van haar man twijfelt Mara of ze wel in De Hoven wil blijven wonen. Haar man was een echte Heufse, maar zij voelde zich er nooit helemaal op haar plek. Op de dag van hun verhuizing is Mara haar dochter kwijt. Tijdens haar zoektocht naar Ruth ontmoet ze mensen, die zowel negatief als positief over De Hoven zijn. Ga samen met hen mee op een tocht door De Hoven en ontmoet haar bewoners. Zullen ze toch in De Hoven blijven wonen?