De dames van WSV Warnsveld op de foto met Wytze Kooistra. Foto: PR
De dames van WSV Warnsveld op de foto met Wytze Kooistra. Foto: PR Foto:

WSV pakt drue punten en scoort nieuw
tenue van Wytze Kooistra

WARNSVELD - Aan het begin van het seizoen zijn de dames van WSV in het nieuw gestoken, mogelijk gemaakt door de sponsoren www.uwnieuwbouwwoning.nl, Optisport en Het HeelHuus. In Klazienveen kon het team eindelijk op de foto met niemand minder dan Wytze Kooistra, de eigenaar en boegbeeld van het kledingmerk WOW Sportswear. Bijzonder is dat de bedrukkingen in de stof zijn verweven, WSV is er erg blij mee. Daarna was het tijd voor de wedstrijd tegen Tjoba.

De dames van WSV Warnsveld hebben in zich in 1A een goede dienst bewezen door na een 2-1 achterstand toch met de drie punten uit Klazienaveen te vertrekken. WSV startte fel en geconcentreerd en scoorde veel vanuit de serve en de rally. Toch tekende zich aan het einde van de eerste set het verdere verloop van de wedstrijd zich aan. WSV werd slordig en Tjoba kwam terug met enthousiasme en goed verdedigend werk. Uiteindelijk haalde WSV met de hakken over de sloot de eerste set binnen (23-25). Set twee liet zien dat WSV nog niet in staat is om een set lang een constant niveau te halen. Een degelijke voorsprong, wederom opgebouwd door een strakke serve en goed gevarieerd aanvalsspel. Echter hapert de WSV-machine weer aan het einde van de set en Tjoba gaf vol gas op met name positie twee waar de blokkering geen antwoord had op de linkshandige aanvalster van Tjoba: 25-23. Tjoba behield de voorsprong tot aan het einde van de set door goede midden aanvallen en uitstekend verdedigen, 25-19. In set vier leek WSV de concentratie te hebben terug gevonden. Via 5-11 en 9-15 werd een ruime voorsprong genomen door met name goede serve series rally's! Na een 21-25 moest een vijfde set de beslissing brengen. WSV startte wederom goed en dit was voldoende om toch voldaan naar huis te gaan.