Het Kurios Klarinetkwartet. Foto: Egon Smit
Het Kurios Klarinetkwartet. Foto: Egon Smit Foto:

Kurios Klarinetkwartet viert
vijftienjarig bestaan met feestconcert

WARNSVELD - Het Kurios Klarinetkwartet geeft zaterdag 11 november van 15.00 tot 16.00 uur een jubileumconcert in 't Nut in Warnsveld. Het gerenommeerde Kurios Klarinetkwartet bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd met een sprankelend, afwisselend en interactief FEESTconcert. Bijzonder is dat iedere (amateur) klarinettist uitgenodigd wordt om één of twee werken mee te spelen tijdens het concert. Hiervoor moet men zich wel opgeven.

Uitvoerend musicus Boukje Musch uit Warnsveld is primarius van dit professionele kwartet, dat verder bestaat uit Peter Koetsveld (tweede klarinet), Corien Hoepman (derde en bassetklarinet) en Mark Snitselaar (basklarinet). Het Kurios Klarinetkwartet is opgericht in 2002, en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig ensemble.

De afgelopen jaren heeft het kwartet concerten gegeven door het hele land. Naast een televisieoptreden was het Kurios Klarinetkwartet diverse keren live te horen op radio 4 in de programma's 'Opium op 4', 'NTR Podium' en 'het Zondagochtendconcert' vanuit de Spiegelzaal van het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Verder heeft het kwartet drie cd's uitgebracht.

Toegangskaarten zijn voor 10 euro (5 euro kinderen t/m 18 jaar) te koop aan de zaal voorafgaand aan het concert. De deuren van Cultureel Centrum 't Nut gaan om 14.30 uur open. Het concert wordt om 16.00 uur afgesloten met aansluitend een drankje en taart.

Meespelen en vooraf meedoen aan een korte workshop? Opgeven kan via het e-mailadres.


kuriosklarinetkwartet@gmail.com