Bestuur van de Stichting Doorkomst Roparun Zutphen, v.l.n.r.: René Slingerland, Elly Makkinga, Jacqueline Wunderink en Jolanda Scholten. Foto: PR
Bestuur van de Stichting Doorkomst Roparun Zutphen, v.l.n.r.: René Slingerland, Elly Makkinga, Jacqueline Wunderink en Jolanda Scholten. Foto: PR Foto:

Bestuur Stichting Doorkomst Roparun Zutphen
bedankt vrijwilligers

ZUTPHEN - Vrijdagavond 6 oktober jl. is de gemeente Zutphen verkozen tot Roparunnerstad 2017 op de route Hamburg-Rotterdam. Bestuur van de Stichting Doorkomst Roparun Zutphen en wethouder van gemeente Zutphen mochten de prijs tijdens de Goede Doelen avond van Roparun in ontvangst nemen. "Wij zijn verheugd en dankbaar dat Zutphen weer is uitgeroepen tot de Leukste Doorkomststad.", zo laat het bestuur van de Stichting Doorkomst Roparun Zutphen weten, dat bestaat uit: René Slingerland, voorzitter, Jacqueline Wunderink, secretaris, Jolanda Scholten. penningmeester en Elly Makkinga, communicatie.

In 2014 deden zij voor het eerst mee en wonnen de tweede prijs gewonnen. En dit jaar, net als in 2015 en 2016, heeft Zutphen de eerste prijs te pakken. Zutphen ontvangt een bedrag van 50.000 euro te besteden aan goede doelen in de gemeente. Doelen die passen bij de doelstelling van Roparun: palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Het bestuur wil daarom graag een woord van dank uitspreken: "Prolongatie van deze titel hadden wij niet kunnen realiseren zonder alle hulp van vrijwilligers. Daarom willen een speciaal dankwoord uitspreken aan alle vrijwilligers die met de activiteiten ondersteund hebben. De vrijwilligers hebben ondersteund met het fantastische lichtlint van waxinelichtjes, beschikbaar stellen van accommodaties, op-/en afbouw werkzaamheden, beschikbaar stellen van materialen, diverse muziekbandjes, ondersteuning van de horeca, fotografen/filmers, geluidsspecialisten, omroepers enzovoort, maar ook de mensen die het hele jaar onze spullen willen opslaan: super dat zij dat willen doen. Tijdens de prijsuitreiking hebben wij weer vernomen hoezeer alle activiteiten gewaardeerd worden. Met plezier en dankbaarheid kijken wij terug op de Doorkomst van 2017."


doorkomstroparunzutphen.nl

Facebook: Doorkomst Roparun Zutphen