Ernst Daniël Smid en the Four Baritones. Foto: Karin van der Meul
Ernst Daniël Smid en the Four Baritones. Foto: Karin van der Meul Foto:

Ernst Daniël Smid en the Four Baritones

EEFDE - Zondag 15 oktober om 11.30 uur treden Ernst Daniël Smid en the Four Baritones op in Kapel op 't Rijsselt met hun programma 'Circles'.

Ernst Daniël Smid vertolkte grote operarollen van Carnegie Hall tot De Nederlandse Opera, schitterde in musicals als Les Misérables en The Sound of Music en won met zijn eerste CD uit met Nederlandstalige chansons de Zilveren Harp. The Four Baritones is een uniek saxofoonkwartet bestaande uit vier prominente baritonsaxofonisten uit de klassieke muziek en de jazz: Tini Thomsen, Ties Mellema, Niels Bijl en Jan Menu.

In het programma Circles komen hun verschillende muzikale achtergronden prima tot hun recht. Vijf baritons maken de balans op, ieder staand op een ander punt van hun carrière. Er komt van alles voorbij: pareltjes uit de Nederlandse kleinkunst met prachtige en ontroerende teksten en muziek van Harrie Bannink en Michel Legrand, bekende melodieën uit de opera, de operette en de musical, Bach, Purcell en meer.

Entree t/m 18 jaar gratis entree. Meer informatie en reserveren (aanbevolen) via de website, mail of telefoon.


www.kapeloptrijsselt.nl

via info@kapeloptrijsselt.nl

0575-570521


FC Zutphen speelt thuis tegen het Vroomshoopse boys

ZUTPHEN - Zaterdag 7 oktober komt er een bekende tegenstander naar sportpark 't Meijerink. Het na twee wedstrijden op de zevende plaats staande Vroomshoopse boys komt op bezoek. De bezoekers zijn deze competitie goed begonnen met een knappe 3-2 thuisoverwinning op WHC. En afgelopen zaterdag ging de wedstrijd tegen kampioenskandidaat SVZW met 1-0 verloren, doordat de thuisploeg uit Wierden een discutabele strafschop kreeg toegewezen.

Een ieder bij FC Zutphen is benieuwd of de goede lijn van de Zutphenaren in de tweede helft van de wedstrijd tegen Hierden kan worden doorgezet. FC Zutphen kampt met een scala aan blessures, maar dat nadeel heeft weer als voordeel dat andere jongens weer een kans krijgen zich in het basisteam te manifesteren.

Allereerst is het de vraag wie zaterdag onder de lat zal staan. Marijn Sangers is de eerste doelman, maar Thomas van de Bosch keepte door de schorsing van Marijn Sangers een uitstekende wedstrijd. Het zal aan keeperstrainer Niels van Mourik en hoofdtrainer Taco Lourens zijn om daarin een besluit te nemen. Verder is het aantal in te zetten spelers beperkt, maar het voordeel is dat het tweede elftal voorafgaand aan deze wedstrijd eveneens thuis speelt. Hierin zitten een aantal jongens die op dit niveau goed mee kunnen. Daar zal ongetwijfeld een beroep op gedaan worden.

Er zal niet zo veel reden voor de technische staf zijn, om het team van de tweede helft afgelopen zaterdag, op veel plaatsen te wijzigen. Ze pakten na een 2-1 achterstand een dik verdiend punt mee naar Zutphen.