Zutphen Actief nodigt verenigingen uit om te sparren

ZUTPHEN - Zutphen Actief nodigt sportverenigingen uit voor de tweede Zutphense sportontmoeting op woensdagavond 11 oktober. Olympisch kampioen baanwielrennen Elis Ligtlee komt speciaal naar Zutphen om te vertellen hoe belangrijk een sportvereniging voor haar carrière was. Wat heeft zij nodig gehad om met haar talent topsporter te kunnen worden? Iedereen die op het gebied van sport en bewegen actief is, kan daarna met elkaar in gesprek over het organiseren van sportactiviteiten. De bijeenkomst vindt vanaf 19.00 uur plaats bij Praktijkonderwijs Zutphen op de Paulus Potterstaat 12a in Zutphen.

Tijdens deze avond worden drie workshops gehouden. In de eerste vertelt buurtsportcoach Stefan Zwaverink over de werving van vrijwilligers en binding bij de club. Henri Roeterdink vraagt in een workshop wat hij als buurtsportcoach van Zutphen Actief nog meer in de stad kan betekenen en coach Anno Waterlander gaat met zijn workshopdeelnemers in gesprek over hoe verenigingen onderling kunnen samenwerken.

En hoe ze meer contact kunnen maken met wijkbewoners. De workshops beginnen om 19.30 uur, duren elk 20 minuten en inschrijven kan bij binnenkomst. Je kunt dus alle drie de workshops na elkaar volgen.


www.zutphenactief.nl