Het team van Welkoop Zutphen. Foto: PR
Het team van Welkoop Zutphen. Foto: PR Foto:

Welkoop wederom Beste Tuin- en
Dierenspeciaalzaak van Nederland

ZUTPHEN - Uit het jaarlijkse onafhankelijke consumentenonderzoek 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland' kwam Welkoop wederom als winnaar Beste Winkelketen van Nederland 2017-2018 in de categorieën Tuin- én Dierenspeciaalzaken uit de bus. Aan Beste Winkelketen van Nederland ligt een groot consumentenonderzoek ten grondslag, waarbij consumenten hun favoriete winkelketens beoordelen op aspecten als prijs, service en assortiment. De Beste Winkelketen van Nederland is met maar liefst 400.000 consumenten die hun stem uitbrachten, de grootste consumentenverkiezing van Nederland.

"Voor het 4de jaar op rij winnen we de prijs van Beste Dierenspeciaalzaak en voor het 3de jaar op rij de prijs van Beste Tuinspeciaalzaak", aldus Mark Brinkman, van Welkoop Zutphen. "Welkoop slaagt er daarmee duidelijk in het verschil te maken. Klanten kunnen terecht in toegankelijke winkels met onze deskundige en gemotiveerde medewerkers. In onze winkels spelen we in op de groeiende behoefte van klanten aan informatie en inspiratie via workshops. Bijvoorbeeld voor het onderhoud van het gazon of het houden van kippen. Deze workshops zijn steevast snel volgeboekt. Daarnaast kan onze klant op onze website 24/7 terecht voor inspiratie, voorraadinformatie of om een product online te bestellen. Dat wordt enorm gewaardeerd en daar zijn we erg trots op".


Kinderkledingbeurs De Hoven

ZUTPHEN - Op vrijdag 6 oktober van 19.00 tot 21.00 uur is er weer een kinderkledingbeurs in de kantine van ZVV De Hoven in Zutphen. Naast kinderkleding in de maten 74 tot en met XS/S, is er speelgoed, sportkleding en verkleedkleren. Alleen kleding die schoon en heel is, en past binnen het seizoen, kan verkocht worden. Ingebracht speelgoed moet ook heel en compleet zijn. Zwemkleding, ondergoed, schoenen, gympen, sokken en babyspeelgoed worden niet ingenomen. U kunt etiketten kopen (1,50 euro per 40 stuks) op woensdagavond 27 september en maandagavond 2 oktober van 19.00 tot 20.00 uur. Kleding inbrengen kan woensdag 4 oktober om 19.00 tot 20.00 uur en donderdag 5 oktober van 9.00 tot 10.00 uur inbrengen.