Hans Boersbroek, Kees van Toor, Dorien Bogers en Gerard Pelgrim. Foto: PR
Hans Boersbroek, Kees van Toor, Dorien Bogers en Gerard Pelgrim. Foto: PR Foto:

Met Stadspartij meedenken over toekomst

ZUTPHEN - De Stadspartij nodigt inwoners en ondernemers uit op 4 oktober van 19.30 tot 22.00 uur om mee te denken in een themabijeenkomst waarbij de onderwerpen 'groen', 'wonen', 'meedoen' en 'cultuur' centraal staan. Doel is toekomstvisie, ideeën en suggesties voor Zutphen en Warnsveld te inventariseren en om te zetten in speerpunten. Locatie is de Kaardebol aan de Harenbergweg 1. Raadslid Gerard Pelgrim: "Met de verkiezingen in maart 2018 in zicht zijn we bezig ons programma voor 2018 – 2022 op te stellen. De opbrengst van deze avonden wordt daarin meegenomen.". Informatie en aanmelden via fractiestpzw@gmail.com of 0575-524945. Ook mogen ideeën gedeeld worden via de mail.


Rommelmarkt Harfsen - Kring van Dorth

HARFSEN - Op zaterdag 7 oktober wordt vanaf 9.30 uur in en om Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6 in Harfse een grote rommelmarkt georganiseerd. Vanaf 09.30 uur kunnen ook de veilingstukken bezichtigd worden. Toegang en parkeren is gratis.

Er is weer van alles te koop zoals kleine huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, meubelen, elektra en gereedschappen. Er worden oliebollen en warme wafels verkocht, en voor de kinderen is er onder andere een springkussen. In de grote tent of foyer is live muziek, een hapje en een drankje, en zal het Rad van Fortuin draaien. De veiling begint 's middags om 12.00 uur. Onder toeziend oog van de heer Siebelink van Notariskantoor Tap en Van Hoff zal afslager Ep Valkeman de artikelen veilen. 's Avonds vanaf 21.00 uur treedt de band 'De Weekendkrachten'op in de kantine van Dorpshuus Hoeflo. De toegang is gratis.
De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten goede aan: Fietsvierdaagse Harfsen, Sportvereniging Harfsen (afdelingen Gymnastiek, Voetbal en Tennis), Dorpshuus Hoeflo, Accordeonvereniging VIOS, Muziekvereniging Soli Deo Gloria / Toneelvereniging de Veldhoekers, Coöperatieve Uitvaart Vereniging Harfsen U.A. , Plaatselijk belang Harfsen-Kring van Dorth, Stichting Ontmoetingsplek De Veldhoek en Stichting In en Om Harfsen.