Programmaboekjes 2017. Foto: PR
Programmaboekjes 2017. Foto: PR Foto:

Wijzigingen programmaboekje

ZUTPHEN /WARNSVELD – Tijdens het tweede weekend van september worden in de gemeente Zutphen weer de jaarlijkse Open Monumenten Dagen gehouden. Ook in Zutphen en Warnsveld is voor 9 en 10 september een divers programma samengesteld met rondleidingen, exposities, optredens en de openstelling van talloze monumenten. Het programmaboekje is inmiddels gratis verkrijgbaar, maar inmiddels hebben zich een aantal wijzigingen voorgedaan.

Opening in de Burgerzaal
De opening van de Open Monumenten Dagen is zaterdag om 10.00 uur in de Burgerzaal en niet in de St Jan zoals vermeldt in het programmaboekje. De start van de renovatie van de St Jan vindt plaats op zondag 10 september om 11.00 uur.

Werkgroep Bouwkunde
Werkgroep Bouwhistorie brengt alleen op de zondag een aantal bezoeken aan bijzondere gebouwen en niet zoals foutief vermeldt ook op zaterdag. Op zondag kunt u met de Werkgroep Bouwhistorie om 11.30 uur en om 13.30 uur tijdens een wandeling enkele monumentale gebouwen aandoen. Inschrijving vanaf zondag 11.00 uur in de Burgerzaal.

Monument Selfie wedstrijd
Nieuw dit jaar is de selfie wedstrijd. Alle bezoekers van de Open Monumenten Dagen kunnen deelnemen door een selfie met hun favoriete monument te maken en deze te plaatsen op de Facebookpagina Open Monumenten Dagen Zutphen of door hun selfie te appen met naw gegevens naar 06-25084341. De foto's worden beoordeeld door een deskundige jury en deelnemers maken kans op een cadeaubon.

Actuele programma te vinden op de website

Op de website zijn het actuele programma en de eventuele wijzigingen te vinden. De programmaboekjes met daarin het programma zijn vanaf nu gratis verkrijgbaar bij onder meer de VVV en andere bekende locaties in Zutphen en Warnsveld. Volg ook de Facebookpagina voor het laatste nieuws: Open Monumenten Dagen Zutphen.


www.openmonumentendagzutphen.nl