Gilbert en Rina nemen de felicitaties in ontvangst van Annelies de Jong. Foto: Bas Bloem
Gilbert en Rina nemen de felicitaties in ontvangst van Annelies de Jong. Foto: Bas Bloem Foto:

Familie Hoetink viert
honderdjarig jubileumfeest

Zutphen - Op 2 september vierde de familie Hoetink het 100 jarig jubileumfeest bij Fort Bronsbergen. Dit deden zij met familie, vrienden en zakenrelaties. Namens de gemeente was Annelies de Jong aanwezig, zij hield een toespraak waarin zij de huidige eigenaren Gilbert en Rina Beijer-Hoetink eens flink in het zonnetje zette.

Niet alleen voor het honderdjarig bestaan maar ook om de inspanningen die zij altijd in de straat hebben gestoken. Mede door die inzet is de Spittaalstraat 'de speciaalstraat' geworden die zij nu is. Vol levendigheid, specialisme en waar ondernemers en klanten graag komen. Na het officiƫle gedeelte konden de genodigde genieten van een heerlijk buffet.

Ook viert de familie Hoetink deze mijlpaal met klanten en nodigt iedereen van harte uit op vrijdag 8 september in de tent naast de winkel tussen 19.00 en 21.00 uur.
Op zaterdag 9 september kunt u uw voordeel doen tijdens de muziekdag in de Spittaalstraat. Dan zal de tent worden omgetoverd voor de restantenverkoop van dames, heren en kinderschoenen.