De dames van WSV met sponsoren en sponsorbord. Foto: PR
De dames van WSV met sponsoren en sponsorbord. Foto: PR Foto:

WSV Dames 1 ontvangt nieuwe
???????teamkleding van sponsoren

Dames WSV winnen vierkamp in eigen huis

WARNSVELD - Zaterdag 2 september, na afloop van de georganiseerde vierkamp in thuishal De Kei, kreeg WSV Dames 1 de nieuwe teamkleding overhandigd die beschikbaar is gesteld door uwnieuwbouwwoning.nl en WOW Sportswear. Ook het HeelHuus en Optisport staan op het shirt, vanwege de verregaande samenwerking die met het HeelHuus en Optisport in Warnsveld is aangegaan om de dames nog beter fysiek en conditioneel te begeleiden. Verder zal een sponsorbord met vermelding van deze sponsoren een plekje krijgen in de sporthal.

Voorafgaand aan de overhandiging werden de wedstrijden van de vierkamp gespeeld. Samen met BOVO D1 (Aalten, 2e Divisie), Scylla D1 (Wageningen, 1e Divisie) en Sliedrecht Sport D2 (Sliedrecht, 1e Divisie) werden op twee velden een zestal wedstrijden gespeeld, waarbij iedereen een keer tegen elkaar speelde. De dames van WSV maakten met name in de laatste wedstrijd een bijzonder sterke indruk. De dames van WSV wisten alle wedstrijden te winnen. Verder wordt het team komend seizoen versterkt door assistent trainer Robert Jan Pol en teammanager Dick van Slooten.

Wedstrijden Nationale Beker 2017
De eerste serieuze test voor de WSV Dames zal zijn op 7 september om 20.45 uur in Lemelerveld, waar De Bevers de tegenstander is in de voorronde van de Nationale Beker 2017. De winnaar gaat door naar de eerste ronde welke op 16 september in Barneveld wordt gespeeld.