Klanten kunnen bij Albert van der Horst terecht voor alle tuinwerkzaamheden. Foto: Bernadet te Velthuis
Klanten kunnen bij Albert van der Horst terecht voor alle tuinwerkzaamheden. Foto: Bernadet te Velthuis Foto:

'Je begint met niets en ziet het dan vorm krijgen'

ZUTPHEN – Albert van der Horst heeft de liefde voor tuinieren eigenlijk nooit meer los kunnen laten sinds de land- en tuinbouwschool. Dus toen het, na jaren andere werkzaamheden te hebben verricht, weer begon te kriebelen besloot hij in 2009 voor zichzelf te gaan beginnen met Albert Groenvoorziening. In eerste instantie langzaamaan opbouwend naast zijn toenmalige baan, maar vanaf 2013 besloot van der Horst zich volledig op zijn eigen bedrijf te gaan storten. Klanten kunnen bij hem terecht voor alle tuinwerkzaamheden, maar de aanleg van tuinen is toch wel zijn grootste passie. "Je begint met niets en ziet het dan vorm krijgen. Prachtig om dan uiteindelijk het eindresultaat te zien!", zo vertelt Albert van der Horst enthousiast.

Door Bernadet te Velthuis

Bij het horen van de wensen van klanten, zit de hovenier in hart en nieren vaak al vol ideeën: "Het aanleggen of renoveren van de tuin is vaak een hele klus, ik help mensen daar graag bij. Naar aanleiding van de wensen van de klant, die uiteraard voorop staan, draag ik ideeën aan en komen we uiteindelijk samen tot een plan". De mogelijkheden daarin zijn eindeloos, zo vertelt van der Horst. "Er zijn zoveel opties! Soms zorgen kleine aanpassingen al voor een hele andere tuin".

Naast de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen is men bij Albert Groenvoorziening ook aan het juiste adres als het gaat om het aanleggen van een nieuw gazon, het snoeien en knippen van heggen, en het schilderen of beitsen van tuinhuis, schuur, veranda.

Onderhoudsabonnementen
Voor wie echt geen omkijken wil hebben naar de tuin, kan gebruik maken van de speciale tuinonderhoudabonnementen. Deze zijn op maat en in overleg volledig naar wens in te vullen. Een standaard abonnement bestaat uit een voorjaarsbeurt, maandelijks onderhoud dat in grote lijnen bestaat uit snoeien en het onkruidvrij houden van de tuin en een najaarsbeurt om de tuin winterklaar te maken. "Voordeel voor de klant is dat men weet wanneer het onderhoud gaat plaatsvinden en dat men een vast bedrag in de maand hiervoor betaalt. Zo zijn er nooit verrassingen en kan men dus volop genieten van de tuin", aldus de hovenier.

Grafonderhoud
ok voor wie geen tijd of mogelijkheden heeft om de laatste rustplaats van een dierbare te onderhouden, staat Albert van der Horst klaar. Van der Horst: "Vaak bestaat het uit onkruid weghalen en de steen schoonhouden. Ik neem deze zorg graag van de nabestaanden over. Dit kan op vaste momenten, bijvoorbeeld ieder kwartaal, of gewoon wanneer men dit bij mij aangeeft. In overleg is alles mogelijk".

Schuttingen en bestrating
Albert van der Horst mag dan alleen werken, ook voor de grotere klussen kan men prima bij hem terecht. Van der Horst: "Voor de grotere klussen zoals schuttingen plaatsen, zijn extra handen nodig dus dan werk ik samen met andere ZZP-ers. Bij het bestraten schakel ik een grondwerkbedrijf in om de voorwerkzaamheden uit te voeren".

Voor meer informatie of vrijblijvend advies kan men contact opnemen via onderstaande gegevens of de website raadplegen.


Albert Groenvoorziening

Albert van der Horst

Gasthuiskamp 16, 7203 BJ in Zutphen

info@albertgroenvoorziening.nl

0575-515030 of 06-30606269

www.albertgroenvoorziening.nl