Foto: PR
Foto: PR Foto:

Eigenaar transportbedrijf stapt in stijl in huwelijksbootje

WARNSVELD/ZUTPHEN - Niet zomaar een feestje in Warnsveld. Zaterdag 26 augustus trad eigenaar Carel Addink van het gelijknamige Zutphense transportbedrijf in het huwelijksbootje.

En dan pakt het bedrijf uit. Korte tijd was de Vordensebinnenweg helemaal geblokkeerd. Met maar liefst vijf grote, glimmende en luid toeterende vrachtwagens vertrok het kersverse echtpaar met gasten naar de trouwlocatie.


Hoe presenteer je jouw talent?

ZUTPHEN - Op 6 september start het nieuwe seizoen van 100 Talentvolle vrouwen Zutphen! Het wordt een leuke en leerzame woensdagochtend. Wat gaan we die ochtend doen? We beginnen met een Powershoot, een workshop fotografie met als resultaat je eigen goede profielfoto, gevolgd door het LinkedIn café, om je netwerkopties te vergroten en jezelf zichtbaarder te maken naar potentiële werkgevers.

De opzet van het LinkedIn café is kennis uitwisselen. Je kunt van elkaar leren hoe LinkedIn op een efficiënte manier te gebruiken. Met elkaar ontdekken hoe je jouw netwerk makkelijk kan onderhouden en jezelf zichtbaar maken, zodat je door de juiste mensen gevonden wordt. Rosi Gerritsen verzorgt een introductie en leert je de actuele tips & tricks. Neem je laptop of tablet!

Programma
Inloop vanaf 08.45 uur. Het programma start rond 09.00 uur en duurt tot 12.30 uur. De locatie voor deze workshop is het Genietcafé de Ontmoeting, Oude Bornhof 57. Uiteraard is er die ochtend ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na de lange zomerstop gezellig bij te praten.

Voor meer informatie, mail of kijk op de website.


www.100talentvollevrouwen.nl

zutphen@100talentvollevrouwen.nl