Gastouder Jacequeline Diseraad bij een zelfgebouwd vervoersmiddel voor de kinderen. Foto: PR
Gastouder Jacequeline Diseraad bij een zelfgebouwd vervoersmiddel voor de kinderen. Foto: PR Foto:

Gastouder kinderopvang De Babbelaar zorgt voor een kinderspektakel

Week van de wijk Noordveen

ZUTPHEN - Aan de van Heeckerenlaan in Zutphen vindt woensdag 20 september tussen 13.30 tot 15.30 uur voor het eerst een kinderspektakel plaats, waarbij vooral kinderen tussen 0-4 jaar van harte welkom zijn. Tijdens deze Week van de wijk Noordveen zal kinderopvang De Babbelaar de organisatie van de kinderactiviteiten voor haar rekening nemen. Tevens houdt de gastouder deze dag open huis.

De initiatiefnemer van het kinderspektakel is Jacqueline Diseraad. Zij werkt al tien jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en heeft sinds 2013 haar eigen gastouderopvang. In september vindt de week van de wijk plaats en mogen diverse wijkbewoners workshops of activiteiten aanbieden. Aangezien Jacqueline Diseraad meer voor de wijk Noordveen wil gaan betekenen, ziet zij dit als de uitgelezen kans om iets voor de wijk te kunnen doen. Kom dus gezellig naar kinderopvang De Babbelaar ter hoogte van Heeckerenlaan 11 op woensdag 20 september.

Kinderopvang De Babbelaar
Kinderopvang De Babbelaar biedt kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer aan voor maximaal 5 kinderen per dag in de leeftijd van 0-4 jaar. "Ik vind het belangrijk dat het voor de kinderen aanvoelt als een tweede thuis! Het geven van geborgenheid en een veilig gevoel geeft de kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen. Verder vind ik als gastouder verantwoorde voeding voor jonge kinderen erg belangrijk en heb ik ervoor gekozen om mijn opvang 100% biologisch en suikervrij aan te bieden.", aldus Diseraad.