Mandala inkleuren. Foto: PR
Mandala inkleuren. Foto: PR Foto:

Genieten van het maken van een
persoonlijke mandala

ZUTPHEN - Op de woensdagochtenden 6 september en 11 oktober 2017 kan men in de Kaardebol te Zutphen (Harenbergweg 1) terecht voor een workshop mandala tekenen. Leer op 6 september een levensbloem mandala tekenen, op 11 oktober een persoonlijke herfstmandala. De workshops duren van 10.30 tot 12.30 uur en zijn los van elkaar te volgen.

Een mandala bestaat uit een basiscirkel die meestal opgevuld is met geometrische figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren. Het tekenen van een mandala kan heel rustgevend zijn. Doel van deze workshops mandala tekenen is deelnemers (met en zonder dementie) te laten genieten van het maken van een persoonlijke mandala. Tekenervaring niet nodig.

Aansluitend is er gelegenheid om samen (biologisch) te lunchen. Per workshop geldt een eigen bijdrage van 2,50 euro per persoon, voor de lunch een vrijwillige bijdrage. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Veel materialen zijn aanwezig, zoals papier en kleurpotloden. Zelf meenemen: een eenvoudige passer, B2/B3 potlood, zwarte fineliner. De Bovenkamer beschikt over enkele leensets die u bij aanmelding voor de workshop(s) kunt reserveren.


info@debovenkamerzutphen.com

www.debovenkamerzutphen.com