Bezoekers liggen relaxt naar de muziek te luisteren tijdens de editie in 2015. Foto: Achterhoekfoto.nl/Nadia Elsman
Bezoekers liggen relaxt naar de muziek te luisteren tijdens de editie in 2015. Foto: Achterhoekfoto.nl/Nadia Elsman Foto:

Live at the Brons breidt uit met derde podium

Behind the Corner podium met dialectmuziek en Achterhoekse muzikanten

ZUTPHEN - Festival Live at the Brons breidt dit jaar uit met een derde podium. Nieuw is ook dat de programmering van het tweede podium door Behind the Corner gebeurt met dialectmuziek, Achterhoekse muzikanten en nog veel meer. Deze zesde editie vindt plaats op 25, 26 en 27 augustus rondom het Bronsbergenmeer in Zutphen.

Het programma van het 'Behind the Corner Stage' is in ieder geval gevuld. Maar liefst tien Achterhoekse bands en muzikanten zullen hier zorgen voor muzikaal vertier. Op zaterdag komen Alan Gascoigne's Quartet, de Boetners, Trailer Trash Tremblers, HOLYMEN, Kashmir en Hooked on Zutphen. Voor de zondag staan Room for the Third, Captain Albatross Nirvana Tribute, Skunk Anansie by Chaingang en ExxBenT gepland.

Zesde editie op 25, 26 en 27 augustus

Verder heeft de organisatie de heren achter de Pathfinder feesten gevraagd mee te denken over de invulling van het 'technostage'. Diverse dj's zullen zich hier laten horen, waaronder Eric de Man, Gewaagde Zwagers (Bert Sligman& Ingmar Brandt), LEFI, Matty@Sander, Resistance Orchestra en Camiel Daamen& Hi-Tom.

Op het hoofdpodium zijn gedurende deze dagen onder andere The Full Circle, Miss Tuesday, BLEND, SKUNK, John Frost band en de Cry Wolf Blues band te horen.

Live at the Brons
Het festival is de laatste jaren uitgegroeid tot een driedaags festival met muziek, een 'foodplein', spannende acts en kinderactiviteiten. Ook dit jaar komen er weer de beste amateur/semiprofessionele bands en acts die de regio te bieden heeft. Het festivalterrein is geopend op vrijdag van 20.00 tot 0.00 uur, zaterdag van 14.00 tot 0.00 uur en zondag van 14.00 tot 19.00 uur. De toegang is gratis, parkeren kost 2 euro.

Voor meer informatie over het festival en het programma, zie de website of blijf op de hoogte via de Facebookpagina.

www.liveatthebrons.nl

www.facebook.com/Liveatthebrons