Prachtig wandelweer tijdens de jubileumtocht 2016. Foto: Achterhoekfoto.nl/Marja Sangers-Bijl
Prachtig wandelweer tijdens de jubileumtocht 2016. Foto: Achterhoekfoto.nl/Marja Sangers-Bijl Foto:

Variërende wandelroutes in en rond Warnsveld

Leden Excelsior zorgen voor hapje en drankje deelnemers

WARNSVELD/WICHMOND - Wandelkring Warnsveld heeft voor de zesentwintigste keer mooie wandelroutes uitgezet. Op zaterdag 12 augustus vindt er een wandeltocht in Warnsveld plaats en, voor diegenen die deze zomer niet kunnen, is er op 20 januari 2018 een tocht vanuit Wichmond.

Zowel jong als oud kan deelnemen, want de routes variƫren van vijf tot en met dertig kilometer. Op zaterdag 12 augustus gaat de wandeling vanaf 9.00 uur van start bij de kantine van de Warnsveldse Boys aan de Veldesebosweg 30 in Warnsveld. Net als vorig jaar zal de catering tijdens deze jaarlijkse wandeltocht verzorgd worden door muziekvereniging Excelsior uit Warnsveld. Wandelaars kunnen na vele kilometers gewandeld te hebben genieten van een hapje en een drankje. Zo is er onder andere keuze uit koffie, soep en andere versnaperingen.

Voor meer informatie kan men de website van Wandelkring Warnsveld raadplegen.

www.wkwarnsveld.nl

Open dag Dierenweide 't Spiker levert mooie kiekjes op

WARNSVELD - Vorige week woensdagmiddag was er weer een open dag bij Dierenweide 't Spiker in Warnsveld. Mogelijk was het vanwege de vakantieperiode wat minder druk dan andere keren, maar dit mocht de pret niet drukken. Aan het weer kan het niet hebben gelegen, want de zon scheen volop. De dieren en met name de geitjes lieten zich maar al te graag aaien door de aanwezige kinderen.

Foto's: Achterhoekfoto.nl/Marja Sangers-Bijl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding