Toernooiorganisatie v.l.n.r. (boven): Christiaan Brinkhorst, Rogier Oonk, Anneleen Dijkman, Ben Korenblik, Henk Annevelink en  (onder) Henk Olthaar , Lisette Dijkman,en Martine Dijkman. Foto: PR
Toernooiorganisatie v.l.n.r. (boven): Christiaan Brinkhorst, Rogier Oonk, Anneleen Dijkman, Ben Korenblik, Henk Annevelink en (onder) Henk Olthaar , Lisette Dijkman,en Martine Dijkman. Foto: PR Foto:

Dijkman Bouw Open Tennistoernooi

VORDEN - De Vordense tennisclub VTP organiseert dit jaar voor de veertiende keer het Dijkman Bouw Open Tennistoernooi. Het vindt plaats in week 33 van zondag 13 tot en met zondag 20 augustus op het VTP-tenniscomplex aan de Overweg. Op vrijdagavond 18 augustus is iedereen van harte welkom om naast toptennis te genieten van livemuziek.

Een gezellige en gemoedelijke sfeer tijdens het toernooi is een belangrijke drijfveer voor de organisatoren. Wanneer dat gecombineerd kan worden met tennis van een goed niveau wordt het enthousiasme alleen maar groter.

Traditioneel komen de deelnemers vooral uit Gelderland en Overijssel, maar de laatste jaren schrijven ook spelers uit Friesland, Utrecht en zelf Duitsland zich in. De categorieën waarin wordt gespeeld zijn 3, 4, 5, 6, 7 en 8 voor zowel enkel als dubbelpartijen.

Wilt u nog inschrijven? Doe het snel via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit zondag 30 juli.