Sopranen, tenoren en bassen kunnen grotere projecten mogelijk maken

ZUTPHEN – Zin om na de zomer aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Misschien is het Kamerkoor Zutphen iets voor jou. Het koor bestaat drie jaar. Kom eens kijken en meedoen. Vanaf maandagavond 4 september van 20.00 tot 22.00 uur wordt er weer gerepeteerd in de kapel van GGNet, Vordenseweg 12 in Warnsveld.

Kamerkoor Zutphen staat onder leiding van dirigent Joop van Goozen. Naast dirigent is hij klavecinist en organist. De programma's van het koor zijn altijd verbonden met een thema. In het laatste programma, dat door het publiek zeer enthousiast werd ontvangen, werd Engelse koormuziek belicht van de Renaissance tot heden. In het volgend seizoen staan de begrippen 'vergankelijkheid en eeuwigheid' centraal. In ieder geval heeft de muziek die dan gezongen wordt eeuwigheidswaarde, van Orlando di Lasso tot Gabriel Fauré.

Hard werken met ruimte voor humor

Om grotere projecten mogelijk te maken is het koor op zoek naar versterking. Er is vooral behoefte aan sopranen, tenoren en bassen. Als je de ambitie van het koor 'zingen met passie en inzet' onderschrijft, dan is het KKZ misschien wel iets voor jou. Tijdens de repetities wordt er hard gewerkt, maar er is ook volop ruimte voor humor.

Mocht je geïnteresseerd zijn, er is een proefperiode van een maand waarin je geen contributie hoeft te betalen. Voor meer informatie, neem telefonisch of per e-mail contact op met voorzitter Mieke Kluiver.


0575-564793

miekekluiver@kpnmail.nl