Op het vernieuwde terras kan men koffie, thee met heerlijke appeltaart nuttigen. Foto: PR
Op het vernieuwde terras kan men koffie, thee met heerlijke appeltaart nuttigen. Foto: PR Foto:

Laatste Opentuindag Overtuin

WARNSVELD - Op zondag 2 juli staat de poort naar de Overtuin weer open voor al haar bezoekers. Voor ieder die wil genieten van kunst, cultuur en natuur is dit een uitgelezen kans. De volgende Opentuindag is pas weer op zondag 27 augustus. De tuin aangelegd in de landschapsstijl rond 1832, is onderdeel van buitenplaats Welgelegen. Deze plek heeft een rijke geschiedenis, waarover in de rondleiding die om 13.00 uur van start gaat, wordt verteld.

Expositie Vrouw in beweging
En in de galerie kan men voor de laatste dag de expositie Vrouw in beweging van Tine Boelens bezichtigen. Tine is 83 jaar oud en schildert sinds 30 jaar. Het laatste jaar is er een grote productie ontstaan met spontaan en abstract werk. De verbinding met de natuur speelt een belangrijke rol in deze processen. Tine is persoonlijk aanwezig deze dag.

De openingstijden zijn van 11.00 – 17.00 uur. De ingang is aan de Molenstraat 6 te Warnsveld, tussen de kerk en molen. Het terras en de galerie zijn vrij te bezichtigen, alleen voor een bezoek aan de tuin wordt 3 euro entree gevraagd.


www.deovertuin.nl

0575 – 559989