Friso Verhoeve in actie tijdens de finale. Foto: PR
Friso Verhoeve in actie tijdens de finale. Foto: PR Foto:

Spannende wedstrijden tennistoernooi De Hoven

ZUTPHEN - Vorige week was het druk bij tennisvereniging de Hoven in Zutphen vanwege het Ten Hag Open tennistoernooi. Totaal 69 tennissers van de tennisclubs TC Welgelegen, Voorster TC, TennisInn, ETC de Laak, LTC Loenen, TV Vego, TV Dieren en natuurlijk spelers van TV de Hoven speelden in 91 wedstrijden om de punten en de prijzen. Op zondag werden de finales gespeeld en de prijzen verdeeld.

Zondagmiddag hebben Taco Lourens en Friso Verhoeve, beide van tennisvereniging LTC gestreden om de titel in het onderdeel heren enkel 5. Na een spannende wedstrijd heeft Friso in drie sets de overwinning gepakt.

Winnaars diverse onderdelen
Heren enkel 6: Gerjan Maalderink van TC Welgelegen; Dames dubbel 6: Wendy Koeslag-Roseboom & Simone Mees ten Oever van TC Welgelegen; Mix dubbel 6: Frank Stoelinga & Marloes Zwiers van TC Welgelegen; Mix dubbel 7: Ronald Bennink & Gerda Willems van Voorster TC; Heren dubbel 7: Bertin Hoekman & Gerald van Luttikhuizen van LTC Loenen; Heren enkel 7: Andre van Zutphen van TV de Hoven en Dames enkel 7: Odette Merkx van TV de Hoven.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi. Het mooie zomerweer gecombineerd met spannende wedstrijden zorgde geregeld voor een prima sfeer tot in de late uurtjes op het tenniscomplex in De Hoven.

Het volgende regiotoernooi van Tennisvereniging De Hoven vindt plaats in september.


www.tvdehoven.nl