De nieuwe sponsor werd onder luid gejuich ontvangen door de dames 2 van WSV Volleybal. Foto: PR
De nieuwe sponsor werd onder luid gejuich ontvangen door de dames 2 van WSV Volleybal. Foto: PR Foto:

Mag ik je wat vragen.. 'held' van de Berkenlaan?

Mag ik je wat vragen? Wat dacht je toen je maandagmiddag omstreeks half drie met je zilvergrijze auto de Berkenlaan uit kwam rijden? Je stopte, net als de tegenliggers, omdat de ganzenfamilie net aan het oversteken was naar 'hun' vijver. Duurde dit je te lang? Had je geen zin om te wachten, geen tijd misschien? Wat dacht je op het moment dat je optrok en je met je zilvergrijze auto bewust over een van de ganzenjongen reed.

Hoorde je het gekrijs van het ganzenjong dat rollend onder je auto doorging? Zag je de ganzenouders blazend en met gespreide vleugels op je af komen? Wat dacht je toen je in je spiegels keek en een man het ganzenjong van de weg zag rapen.

Je had duidelijk niet de gedachte om de auto te keren. Je had duidelijk niet het lef om van dichtbij te zien wat je hebt aangericht. Nee, je kwam niet terug om te zien hoe kop en hals open lagen en het dier geen kans van overleven had. Wat een 'held' ben jij, chapeau!

Thamara Addink,
Buitensingel,
Zutphen


InZutphen.nl ook in Engels en Duits

ZUTPHEN – De website InZutphen.nl trekt wekelijks duizenden bezoekers. Omdat in de stad ook steeds meer Duits- en Engelstalige bezoekers rondlopen, is de website nu grotendeels vertaald in het Engels en het Duits. Tijdelijke informatie, over evenementen bijvoorbeeld, wordt niet tot in detail vertaald, maar locatie- en contactgegevens worden wel steeds vermeld. Organisatoren van evenementen in Zutphen en Warnsveld kunnen hun activiteiten aanmelden via het formulier op inzutphen.nl/nl/evenementen. Er is bovendien een koppeling tussen deze website en de database van VVV Nederland om de informatie zo goed mogelijk toegankelijk te maken.


Nieuwe sponsor Beach Center Zutphen Warnsveld

ZUTPHEN - Beach Center Zutphen Warnsveld heeft er weer een nieuwe sponsor bij: Hang- en sluittechniek Zutphen. Op 21 juni werd het contract ondertekend en werd het doek langs het veld gehangen. De nieuwe sponsor werd onder luid gejuich ontvangen door de dames 2 van WSV Volleybal.