Twee streetdancegroepen van WSV. Foto: PR
Twee streetdancegroepen van WSV. Foto: PR Foto:

Dansers WSV geven demonstraties op kartbaan Eefde

WARNSVELD - Tijdens de Kinderinstapdag van de Kartbaan in Eefde op zaterdag 17 juni gaven de dansers van WSV enkele demo's weg. Twee streetdancegroepen van WSV gaven onder leiding van Anouk de Klerk en Laura Dikkema in totaal vijf optredens. Beide groepen dansten per optreden twee choreografieƫn. Daarnaast hebben ze een gezellige dag gehad op de Kartbaan waar nog veel meer activiteiten te doen waren.

Ook kwamen Chris Schopman en Tim Hilhorst in actie voor WSV tijdens een wedstrijd voor recreatiejongens in Putten. Onder leiding van juf Wilma Brummelman behaalden ze in hun eigen niveau een prachtige eerste en tweede plek.


NK Badminton Regio Teams 2017 in Hanzehal

ZUTPHEN - In het weekend van 24 en 25 juni wordt in de Hanzehal te Zutphen voor de zesde maal het jaarlijkse NK voor Regio teams gespeeld. U kunt op zaterdag en zondag kosteloos komen kijken naar de vele partijen die zullen worden gespeeld. De Zutphense badmintonvereniging BC Rianto helpt Badminton Nederland bij de organisatie van dit toernooi en neemt zelf ook deel met een team. Er wordt in de volgende klassen gestreden om het Nationaal Kampioenschap voor Regioteams: Hoofdklasse/Eerste Klasse/Tweede Klasse/Derde Klasse/Vierde Klasse; Mannencompetitie en Jeugd U19/U17/U15/U13/U11.


www.bcrianto.nl


Prachtige afsluiting van het korfbalseizoen

ZUTPHEN - Elk jaar sluit korfbalvereniging KVZ het seizoen feestelijk af met het Schutterstoernooi. Afgelopen zaterdag streden jong en oud weer om de titel 'beste schutter van het jaar'. Er deden 92 koppels in de leeftijd junioren en senioren, 20 koppels in de leeftijd B- en C-jeugd en 22 koppels in de leeftijd F-, E- en D-jeugd mee met het toernooi. Aan het eind van de middag mochten drie koppels zich de kampioenen van 2017 noemen. Winnaars in de leeftijd F-E-D zijn Danique Klavier en Mirre Oostindiƫr, in de leeftijd B en C zijn dat Danique Jeanmaire en Amber Lemanjski en bij de junioren-senioren Kees van de Veer en Felix van den Sigtenhorst.

Minstens zo belangrijk is de gezelligheid op deze druk bezochte familiedag. Na het schieten werd er heerlijk samen gegeten van de speciale daghap en daarna volgde de Playbackshow voor volwassenen en de feestavond. Er werden een aantal fantastische acts neergezet op het podium in de kantine van KVZ en tot middernacht was de dansvloer druk bezet.