Power- Terugkomdag in de Broodfabriek. Foto: PR
Power- Terugkomdag in de Broodfabriek. Foto: PR Foto:

'Dit willen we vaker, dit is voor herhaling vatbaar'

ZUTPHEN - Op 13 juni vond de tweede Power-Terugkomdag plaats in de Broodfabriek achter het station van Zutphen. De organisatoren konden rekenen op een opkomst van zo'n kleine vijftig deelnemers.

Power, Veerkracht op Leeftijd bestaat (sinds 2015) uit een cyclus van 6 workshops die bedoeld zijn om elkaar – na een werkzaam leven – te stimuleren en isolement te voorkomen. Uiteindelijk vormt een groot aantal deelnemers kringen, waarin zij samen initiatieven ontplooien en activiteiten ondernemen. Van daaruit is ook een maandelijks Power-café ontstaan, waarin men elkaar kan blijven ontmoeten. Tijdens de terugkomdag werden er gesprekken georganiseerd, over onderwerpen als 'Wat is geluk?' en 'Hoe belangrijk is stilte?' De deelnemers toonden zich enthousiast. 'Dit willen we vaker, dit is voor herhaling vatbaar.', was een veel gehoorde opmerking.

Informatiemiddag
Op 12 september is er een informatiemiddag, waar men meer te weten kan komen over de nieuwe cyclus Power-Workshops in het komende najaar.

Power is een landelijk project dat wordt ondersteund door Gilde Zutphen. Voor meer informatie zie de website of neem telefonisch contact op met projectleider Cees de Boer.


www.gilde-zutphen.nl

06 511 129 60


Met elkaar in Dialoog in Zutphen

ZUTPHEN - Wil je in contact komen wat er in jou zelf en in anderen leeft? Wil je echt luisteren naar anderen en dat anderen echt naar jou luisteren? Neem dan deel aan de dialoog op vrijdagmorgen 30 juni van 10.30 -12.30 uur (inloop vanaf 10.15 uur) in het Odensehuis in Zutphen met als thema 'delen'. Deze Dialoog wordt begeleid door Cor Vermaat, getraind Dialoogbegeleider.

Het idee van de Dialoog is simpel en doeltreffend: mensen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden komen samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van een thema. De kosten voor deelname bedragen 6 euro per persoon, dit is inclusief koffie en thee. Opgeven kan per mail of telefoon tot en met 26 juni bij N. van Keulen.


0575-510596

vankeulen.n@gmail.com

www.nederlandindialoog.nl