Zeegezicht van Dicky Rekswinkel – Kets. Foto: PR
Zeegezicht van Dicky Rekswinkel – Kets. Foto: PR Foto:

Dicky Rekswinkel - Kets heeft zeeën van tijd

VORDEN - Van 14 tot 19 augustus is in de Dorpskerk in Vorden een expositie te zien van schilderes Dicky Rekswinkel - Kets. De expositie 'Zeeën van tijd' is dagelijks te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. De schilderijen worden hier en daar aangevuld met woorden van bekende dichters, waaronder Anna Wiersma (stadsdichter Zutphen 2015-2016) Switi Lobi, W.Hussem en M.Vasalis.

Dicky Rekswinkel – Kets (Zutphen) is geboren en getogen in de Achterhoek. Van kinds af aan had ze een enorme drang om zich creatief te uiten; ontdekken, experimenteren en scheppend bezig zijn op meerder fronten. Door de opleiding textiele werkvormen leerde zij zich beeldend uiten. Na haar werkzame leven als boerin, moeder, vakdocent en geestelijk verzorger kreeg ze volop tijd om te schrijven en te schilderen.
Nu ze zelf in rustiger vaarwater is gekomen, inspireren woorden en gedachten haar doen en laten. "Er is geen tijd of is er niets dan tijd…. (M.Vasalis) en "Niets is nog grauw, alles blauw, de lucht, het water, de zee." Zo ontstonden de 'waterwerken', die ze de komende week graag met u deelt. Iedereen is van harte welkom.


www.dickykets.nl