Het IJssellandschap. Foto: PR
Het IJssellandschap. Foto: PR

Meedenken over het IJssellandschap

ZUTPHEN - In het kader van de IJsselbiƫnnale wil de stuurgroep IJssel mensen uitnodigen om verhalen te komen vertellen over de relatie tussen mensen, de rivier en het landschap. "We zijn nieuwsgierig naar de ervaringen van bewoners van jong tot oud en van verschillende gebruikers. Hiermee willen we de waardevolle eigenschappen van het IJssellandschap achterhalen.", aldus een woordvoerder van de stuurgroep.

Er is altijd veel dynamiek rondom de IJssel geweest, ook al zijn we ons daar niet altijd van bewust. Ook in de toekomst zullen er aanpassingen nodig zijn om een prettig, waardevol, gezond en aantrekkelijk landschap te houden. Daarom nodigt de Stuurgroep bewoners uit om zich aan te melden voor een gesprek op dinsdag 27 juni van 9.30 tot 15.30 uur. Het gaat om het IJssellandschap aan weerszijden van de rivier tussen Zutphen, Brummen en Bronkhorst.

Aanmelden
Graag ontvangen wij uw aanmelding via ellen.wilms@tauw.nl of 06-29366759. Daarna ontvangt u nadere gegevens over het programma en de locatie in het gebied. Wees er snel bij, er is plaats voor circa 25 mensen.


www.ijsselbiennale.nl

Het IJssellandschap. Foto: PR