De schoonheid van de IJssel trekt Gaon Etten weer naar Zutphen. Foto: Alice Rouwhorst
De schoonheid van de IJssel trekt Gaon Etten weer naar Zutphen. Foto: Alice Rouwhorst Foto:

Terugkeren naar de plek waar het goed toeven is

Zutphen – De IJssel en zijn uiterwaarden raken je. Ze brengen je in vervoering, inspireren je, troosten je. Menig kunstenaar probeert het landschap te vangen in verf of woorden. Fotografen leggen het vast op de gevoelige plaat, want fotogeniek is hij ook, ongeacht het weer. En voor recreanten zijn de mogelijkheden die de rivier en zijn oevers bieden ook eindeloos. Fietsen, wandelen, varen, vissen én gezellig tafelen.

Gaon etten, het pop-up restaurant van de Achterhoek is altijd op zoek naar nieuwe mooie plekken in de regio waar ze de tafels kan dekken. Maar waarom zou je naar een aantal jaren niet terugkeren naar een plek waar het heel goed toeven was? Ja, waarom niet eigenlijk? Daarom keert voor de eerste keer in haar bestaan het restaurant terug naar een fantastische plek waar ze ook vijf jaar geleden was. Op vrijdag 23 juni staan de lange tafels weer opgesteld aan de rand van de IJssel in de tuin bij de familie Meerstadt. Vanaf de zes meter hoge rivierduin, de enige die Zutphen rijk is, is het uitzicht op de meanderende rivier adembenemend. Ervaar deze schoonheid! Reserveer een plek en schuif gezellig aan.

Een avond Gaon Etten is meer dan alleen een avond uit eten met een driegangenmenu van streekprodukten. Een avond Gaon Etten is een beleving! Naast een heerlijk, eerlijk diner, Achterhoekse wijn, bier en sappen, gezellige gesprekken en verrassende ontmoetingen is er altijd tussen de gangen door entertainment. Gegarandeerd vermaak van het begin tot het eind van de avond. Deze editie langs de IJssel staat een spectaculaire acrobatiek act op het programma. Steevast wordt afgesloten met koffie en een 'foodie' bag oftewel 'metnemtoete'.

Een avond Gaon Etten is een happening voor 59 euro per persoon. Ontvangst is tussen 18.30 - 19.00 uur, aanvang diner 19.15 uur. Voor meer informatie en het maken van een reservering raadpleeg de website.


www.gaon.nl