Afbeelding

Persoonlijke beleving van
wonen in de Hoven toen en nu

Buren gezocht voor groots
theaterproject
de Hoven

ZUTPHEN - Vanaf september 2017 zal er een groots theaterproject in de Hoven plaats vinden. Theatermaker Inès Kok brengt in samenwerking met buurtvereniging de Hoven een locatievoorstelling op de planken in juni 2018.

Inès vertelt: "De inhoud is gebaseerd op waargebeurde verhalen van bewoners uit de Hoven en zal gaan over de persoonlijke beleving van wonen in de Hoven toen en nu. Bijzondere verhalen van gewone mensen. Een kans om je buurt en buren (beter) te leren kennen. We zoeken spelers in de leeftijd van 10-100 jaar die in de Hoven wonen. "

Toneelervaring is niet vereist. Voor het theaterproject is men op zoek naar mensen die kunnen dirigeren, zingen, dansen en andere kleinkunstenaars. Verder zal er een coördinatie- en creatieteam gevormd worden. Daarvoor worden mensen gezocht die handig zijn met PR, financiën, maken van kostuums, decorbouw, kaartverkoop, catering, make-up enzovoort.

Informatieavond
Op vrijdag 16 juni vanaf 19.30 uur is er een informatieavond in Dienstencentrum de Hoven, Mulderskamp 97. Men kan hier vrijblijvend naar toe komen om vragen te stellen, kennis te maken en zich aan te melden. Voor vragen en meer informatie mail Inès Kok of kijk op de website.


ines@verzien.nl

www.verzien.nl/hoventheater

Theatermaker Inès Kok brengt in samenwerking met buurtvereniging de Hoven een locatievoorstelling op de planken. Foto: PR