Vrijwillige wensvervullers mogen zich ook nu al aanmelden. Foto: PR
Vrijwillige wensvervullers mogen zich ook nu al aanmelden. Foto: PR Foto:

Ouderen een onvergetelijke dag
bezorgen op Nationale Ouderendag

ZUTPHEN - Op 6 oktober is het Nationale Ouderendag. Het doel is ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Heeft u een bijzondere, gekke of juist hele gewone wens? Laat het vóór 23 juli weten, dan gaan vrijwilligers ervoor zorgen dat uw wens in vervulling gaat.

Ouderen kunnen hun wens aanmelden via een wenskaart. Deze ligt op diverse plekken in de stad en kunt u telefonisch of per mail aanvragen. Vul de wenskaart in en doe deze vóór 23 juli op de bus. In augustus wordt contact opgenomen om de wens te bespreken en gaat de organisatie iemand zoeken die deze wil vervullen. Deze vrijwillige wensvervullers mogen zich ook nu al aanmelden via het e-mailadres. Op vrijdag 6 oktober gaan u en de wensvervuller er samen een mooie dag van maken.


0575 820 228

zutphen@nationaleouderendag.nl


Ieder1 verkoopt woningen

Zutphen - Woonbedrijf Ieder1 gaat 65 woningen verkopen aan andere woningcorporaties. Het zijn woningen die voor het woonbedrijf niet meer rendabel zijn om in het bestand te houden. Het betreft woningen aan de Deventerweg (oneven nummers 99 tot en met 105 en nummer 109), Tadamasingel (de even nummers 4 tot en met 66), de Oude Wand (nummer 15 en 17), de Gasthuisstraat 12 en 12, Nieuwstad 25, Berkelsingel58, 110, 112, Laarstraat 50, 58 en 60 en de Spiegelstraat 4. De huurders van de woningen zijn op de hoogte gesteld van de voorgenomen verkoop. De huurrechten die voor deze huurders gelden, zullen ook door de toekomstige koper gehandhaafd blijven.