Afbeelding
Foto:

Kampioenschap FC Zutphen JO9-7

ZUTPHEN - FC Zutphen JO9-7 is terecht kampioen geworden! Het team behaalde de meeste punten en won bijna alle wedstrijden.


Obelink open op 21 mei en Hemelvaartsdag

WINTERSWIJK - Op zondag 21 mei staat alles bij Obelink in het teken van Amerika en op Hemelvaartsdag is Obelink ook geopend. Beide dagen zijn gevuld met leuke activiteiten zoals winacties en live cooking-activiteiten tijdens Amerikaanse themadag. Obelink vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op zondag 21 mei en op Hemelvaartsdag 25 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze themadag zet Obelink de Amerikaanse outdoormerken in de spotlights. Denk hierbij aan Coleman, Crocs en Merrel. Ook worden de keramische barbecues van The Bastard gedemonstreerd. Verder is er info over camperreizen en de Go-Tan Wokbus komt langs. Obelink verloot twee Amerikaanse hoeden van het merk Barmah Brumby Bronco en vijf paar Crocs in de winkel. Op Hemelvaartsdag 25 mei komt de chef-kok van Campingaz barbecueën op diverse modellen en het promoteam van ACSI komt langs om campinggidsen van Europa uit te delen. In het restaurant zijn er beide dagen aanbiedingen.