Harrij Hissink de Rode taart uit aan mevrouw Altena in de Hoven. Foto: PR
Harrij Hissink de Rode taart uit aan mevrouw Altena in de Hoven. Foto: PR Foto:

Vrijwilligers De Zonnebloem aan de taart

ZUTPHEN - De PvdA is erg onder de indruk van al die mensen die zich vrijwillig en op een bijzondere wijze inzetten voor de Zutphense samenleving. Daarom gaat de rode taart deze maan naar de vrijwilligers van De Zonnebloem, afdeling De Hoven. Op zaterdagmorgen 28 april reikte fractievoorzitter van de PvdA Zutphen-Warnsveld, Harrij Hissink de Rode taart uit aan mevrouw Altena in de Hoven. Harrij Hissink: "Vrijwilligers zijn het cement van onze samenleving en daarom deze welverdiende taart!. U en alle andere vrijwilligers bedankt voor uw inzet".

Met een groep van vijf vrijwilligers helpen zij vijfendertig mensen in de wijk De Hoven. Deze vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in: zij helpen in de buurt, helpen bij dagjes uit en ze gaan mee als vrijwilliger op vakantie. Onlangs zijn de nog naar het Openlucht Museum in Arnhem geweest. Voor de reis zetten deze vrijwilligers hun eigen auto in.

Ook als vrijwilliger aan de gang? Neem dan telefonisch contact op met De Zonnebloem, afdeling De Hoven.

0575-503047

Zwembaden Almen en Gorssel openen

ALMEN/GORSSEL - Zaterdag 6 mei is het zover: de zwembaden van Almen en Gorssel gaan weer open. Zwembad en kanocentrum De Berkel in Almen opent op zaterdag 6 mei om 11.00 uur de deuren. Een uur later, om 12.00 uur, worden de openingshandelingen in zwembad De Boskoele in Gorssel verricht. In zwembad De Boskoele wordt het eerste weekend direct de Triathlon Gorssel georganiseerd. Meer dan 100 deelnemers gaan op zondag 7 mei van start om 9.30 uur. De inschrijving is reeds gesloten maar bezoekers zijn van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen.