Omslag boek 'Stadsboomgaard Zutphen, een bloeiende historie'. Foto: PR
Omslag boek 'Stadsboomgaard Zutphen, een bloeiende historie'. Foto: PR

Stadsboomgaard Zutphen organiseert prijsvraag

ZUTPHEN - Vanaf 17 mei ligt het boek 'Stadsboomgaard Zutphen, een bloeiende historie' in de Zutphense boekwinkels. Het eerste exemplaar wordt op woensdag 17 mei in de Stadsboomgaard overhandigd aan wethouder Sueters. Om dit te vieren geeft de Stadsboomgaard Zutphen één boek weg! Kans maken? Geef het juiste antwoord op de prijsvraag.

Maak kans op het boek door antwoord te geven op de volgende vraag: Welke twee appelrassen zijn in Zutphen en Warnsveld in de 19e eeuw ontstaan? Is dit antwoord A. IJsselpronk en Campagne Zoet; B. Hendrikappel en IJsselpronk of C. Tante Dora en Bellefleur? Wil je kans maken op een gratis boek, stuur dan het juiste antwoord op de vraag vóór 15 mei 2017 naar: stadsboomgaardzutphen@live.nl o.v.v. naam, telefoonnummer, woonplaats en e-mailadres.

Uit de juiste inzendingen wordt één prijswinnaar gekozen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. De uitslag wordt bekend gemaakt in Contact van donderdag 18 mei. De winnaar dient te reageren binnen 7 dagen na ontvangst van onze mail. Gebeurt dit niet, dan wordt er een andere winnaar uitgekozen. Deelname is uitgesloten voor medewerkers die aan de uitgave en/of het historisch onderzoek hebben meegewerkt, alsmede hun familieleden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.